Plaats Advertentie

Vandaag geplaatst: 507

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Chevrolet Corvette C1 Big Brake Fuelie * Feul injection * Body-off * NCRS * Perfect *

Printen
Favorieten Toevoegen
Omschrijving van de adverteerder
Aantal deuren: 2
Modelreeks: 1961 - 1962
Tellerstand: 377 mijlen
Vermogen: 232 kW (315 PK)
Bekleding: Skai
Interieurkleur: Licht blauw
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: geen
Referentienummer: 8525277-AWD
Een body-off gerestaureerde Chevrolet Corvette C1 Convertible uit 1961, uitgevoerd met een 283ci Fuel injection motor en een Big Brake set. In perfecte conditie, volledig gerestaureerd! Dit betreft een zeer vroege 61’er C1, nummer 103 gebouwd! 1 van de 119 Big Brake Corvette C1 in 1961 ooit gebouwd!
Exterieur:
Het exterieur van deze Corvette is uitgevoerd in de bijzondere kleur Jewel Blue/White waarvan slechts 419 stuks zijn geproduceerd. Tevens verkeert het exterieur in uitstekende conditie. Onder de auto bevinden zich de originele stalen velgen, uitgevoerd in de carrosserie kleur (origineel bij een Big Brake Corvette) met de originele aluminium wieldoppen. Ook beschikt de auto over veel chroom details zoals de voorbumpers, achterbumpers, sierlijsten en roosters. Verder is de C1 voorzien van een Hard-top in kleur van de auto, deze is volledig gerestaureerd. Deze Corvette is volledig gerestaureerd en is in uitstekende conditie! Na restauratie slechts 377 Miles gereden!
Interieur:
Het interieur van deze Chevrolet Corvette is in een goede staat, uitgevoerd in het blauw vinyl met blauw tapijt, een prachtige combinatie met het Jewel Blue exterieur, dit is de originele kleurcombinatie af fabriek! Het dashboard is in zeer goede conditie en alle originele klokken zijn aanwezig. Alle klokken werken naar behoren en zijn volledig gereviseerd en gerestaureerd.
Techniek:
De techniek van deze Chevrolet Corvette C1 is in zeer goede conditie. Uitgevoerd met een 283ci Fuel Injection motor die een vermogen levert van 315 pk (de krachtigste motor leverbaar voor de C1 van 1961). Het vermogen wordt overgebracht door een handgeschakelde versnellingsbak die uitstekend schakelt. De complete techniek is volledig gerestaureerd en verkeert in nieuwstaat! Tevens beschikt deze C1 af fabriek over zeer bijzondere opties zoals een Aluminium radiateur, Big Brake remmen en een injectie systeem.
De historie:
Deze Corvette is nieuw geleverd in 1961 door Curtesy Corvette in Los Angeles, Amerika. Hier is de auto geleverd in een bijzondere kleurencombinatie, Jewel blue/White met een Blue interieur. Eind jaren '90, begin jaren '00 is de auto compleet gerestaureerd en gereviseerd. Na deze zeer uitgebreide, body-off restauratie heeft de auto slechts 377 Miles gereden. De auto heeft altijd in een verzameling gestaan. In 2019 hebben wij deze auto naar Nederland gehaald en is klaar voor zijn volgende eigenaar! De auto wordt geleverd met een Amerikaanse titel, Nederlands kenteken is in overleg mogelijk!
Opties:
867 Base Convertible
100 heater Delete
102 AM Radio, Signal Seeking
276 Wheels, 15x5.5
354 283ci, 315hp Engine (fuel inj.)
419 Auxiliary Hardtop
440 Two-Tone Paint Combination
675 Positraction Rear Axle
685 4-Speed Manual Transmission
687 Heavy Duty Brakes and Susp.
502A Jewel Blue/White
490B Blue Interior
Albers Sportscars & Classics is al sinds 1959 actief in de autobranche!
Inruil? Geen probleem wij ruilen zowel Campers, Motoren en Auto's in!
Trade? No problem, we will exchange Campers, Motorcycles and Cars!
Handeln? Wohnmobile, Motorräder und Autos, kein Problem!
We speak English!
Wir sprechen Deutsch!
Op onze website vindt u een uitgebreid foto verslag.
On our website you will find an extensive photo report.
Auf unserer Website finden Sie eine umfangreiche Fotoreportage.
www.alberssportscars.nl
We can Ship World Wide!
Classic Leasing ist moglich!
Willst du diesen Klassiker fahren? Das ist mit Classic Leasing möglich!
Sie können diesen Klassiker über unseren Partner GML Classic - Leasing leasen. Informationen finden Sie unter www.gml-leasing.de
(Classic Leasing ist nur fur Deutsche kunden)

Te koop Chevrolet Corvette 1961. Cabriolet.Blauw, 4,6, Benzine. 607 km. Metallic Lak.


Bekijk alle advertenties van: Personenauto's, Chevrolet, Chevrolet Corvette, Benzine Chevrolet, Handgeschakeld Chevrolet, Cabriolet Chevrolet