Plaats Advertentie

Vandaag geplaatst: 1

Over ons

AutoVoorU is in 2012 gestart als nieuwe speler op de markt van online verkoopbemiddeling van auto’s.
Bij AutoVoorU kunnen zowel particulieren als bedrijven hun voertuigen te koop aanbieden.
Voor particulieren is dit geheel gratis, en voor bedrijven gelden hele lage tarieven.

Vernieuwingen voor de toekomst


In 2015 hebben wij intern een grote verandering doorgemaakt. In de huidige markt van online bemiddeling heeft de bezoeker steeds hogere eisen. Men wil een mooie website zien, met meer gebruiksgemak en veel waar voor zijn geld.

Om hierop in te spelen, investeren wij momenteel veel in marketing. Zo waren wij met een ludieke actie in een mooie stand aanwezig op de AutoRai2015. Daarnaast waren wij met een mooi item te zien op RTL4 en RTL5 (zie video onderaan deze pagina).

Tevens hebben wij media 2015 een splinternieuwe website gelanceerd. Met een nieuw logo, frisse uitstraling en betere zoekfuncties. Wij zijn klaar voor de toekomst! Maar daar houdt het niet bij op! Wij blijven investeren in verbetering in onze website en dienstverlening. Met nog meer gebruiksgemak.

Daarnaast krijgen wij later dit jaar koppelingen met de meeste andere aanbieders in deze markt. Hierdoor kunnen bedrijven ervoor kiezen om via ons hun voorraad ook op andere websites te laten plaatsen. Hiermee komen wij tegemoet aan de vraag om op 1 plek alles te kunnen regelen.

Ons team

Dit alles doen wij met een zeer enthousiast team.
Wij hebben onze eigen vaste programmeurs en ontwikkelaars. Daarnaast hebben wij ons eigen marketingteam met vormgevers.

Tevens hebben wij onze SupportDesk, waar zowel particulieren als bedrijven persoonlijk hulp en advies kunnen krijgen. Persoonlijke benadering en service naar onze bezoekers en klanten staan immers bovenaan onze prioriteitenlijst. Ons team

gaspedaal.nl

Onze gehele voorraad aan personenwagens en bedrijfswagens wordt gratis doorgeplaatst op gaspedaal.nl. Dit medium is in opkomst doordat vele aanbieders in de markt hun voorraad hier doorplaatsen.
Dit heeft uiteindelijk voor de verkoper als voordeel dat zijn/haar voertuig sneller gevonden wordt en dus ook sneller verkocht wordt.
Stel een vraag
Heeft u vragen over AutoVoorU of onze website?
Neem dan contact met ons op via info@autovooru.nl